Praksis

01

Individuel terapi

Opløs de ting der holder dig væk fra at leve dit fulde potentiale

04

OCD træning

Ved hjælp af et effektivt program udviklet af Dr. Jeffrey Schwartz optrænes du til at kunne se flere muligheder end din OCD dikterer.

07

02

Få råd og vejledning mht. parforholdets dynamik, intimitet og sexualitet. 

05

Coaching

Hvordan vil du gerne have at dit liv udformer sig?

08

03

Kom af med knapperne der trigger dine dårlige oplevelser uden at gennemleve det hele igen.

Fri for PTSD

06

Traume neutralisering

En enkelt eller to aftaler er normalt nok til at blive traumefri

Mød Bob Zauner

Bob Zauner (1968-) er uddannet i USA (BA Education, 2007) og har deltaget i 15 workshops omkring bevidsthedsudvikling i Florida og Hawaii. Inspireret af Dr. Jason QuintalDr. Jon Connelly og John Overdurf har han udviklet sin egen metode til effektiv, hurtig og varig neutralisering af internaliserede dysfunktionelle mønstre, traumer og problemkonstruktioner.

 

Kort fortalt definerer Bob et traume ud fra et neurologisk videnskabeligt perspektiv som et netværk af neuroner der er blevet isoleret og frosset fast i den emotionelle del af hjernen. Det udgør en knap der kan aktiveres af lignende omstændigheder som dem der formede traumet, fobien, bekymringen, det isolerede neurale netværk. Bobs metode fjerner knappen ved at neutralisere ladningen af den negative oplevelse uden at klienten behøver at gennemleve smerten igen.

 

Neuroner der er aktive på samme tid forbinder sig med hinanden. Ved at generere en resourcetilstand i positive neurale netværk samtidigt med at det isolerede negative neurale netværk trigges en lille smule, forbindes de to netværk og ladningen på den dårlige oplevelse forsvinder, knappen er der ikke længere, traumet opløses.

Bob har også modtaget træning i måling af hjernebølger under vejledning af Judith Pennington, en garvet Mind Mirror praktiserende. Han stiftede første gang bekendtskab med Mind Mirror tanketræning i 2001 via Anna Wise.

 
Afslapning og visualisering

Skab et afbalanceret hjernebølge mønster m/Anna Wise protokollen

Fælles meditation

Vi benytter Anna Wise protokollen til en fælles guided indre rejse

Få glæden tilbage i dit liv

© 2017 bobzauner.dk - Adresse: balance-huset.dk, Nygade 12A, 4300 Holbæk.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now